CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

MinSide og Søknadsskjema for Leire 2013 åpnet

 

Har du lyst på en internasjonal opplevelse? Nå er søknadsskjemaet for å delta på CISVs internasjonale barne- og ungdomsarrangement 2013 åpnet.

Søknadsfristen er 1. desember 2012. Du kan lese mer om de ulike aktivitetene her.

For å søke må du logge deg inn på MinSide med et personlig brukernavn og passord. Når du er logget inn velger du fanen arrangement som du finner øverst på siden. Her finner du en oversikt over de ulike arrangementene. Velg det arrangementet du ønsker å søke på og deretter trykker du på påmelding. Fyll inn de nødvendige opplysningene og bekreft påmeldingen. Du skal da få en bekreftelse på din påmelding sendt til din e-post.  Om dere skal søke på vegne av sønnen eller datteren din anbefaler vi at alle bruker deres brukernavn og passord og ikke søker med egen påloggingsinformasjon. Har ikke de mottatt brukernavn og passord så ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.

 

For medlemmer som har betalt medlemskontingenten

Har du betalt medlemskontingenten skal du ha fått et brukernavn og passord tilsendt på e-post. Dette bruker du da til å logge deg inn på MinSide og følger deretter instruksjonene over. Har du betalt, men ikke fått et brukernavn og passord, sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få oversendt dette med en gang.

 

For medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten

Er du medlem, men ikke betalt medlemskontingenten, kan du betale dette inne på MinSide. Alle registrerte medlemmer – betalt eller ikke – skal ha fått tilsendt et brukernavn/passord. Har du ikke fått dette sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få sendt det til deg.

 

For nye medlemmer

CISV Norge bestemte på Landsmøtet 2012 at alle som søker må ha betalt medlemskontingenten. Samtidig satte vi ned prisen til 50,- pr person pr år sånn at det ikke ville bli for dyrt. Er du ikke medlem i CISV Norge, men ønsker å søke på leir 2013 må du fylle inn vårt innmeldingsskjema. Når innmeldingen er registrert og betaling bekreftet vil du automatisk få tilsendt et brukernavn og passord til den registrerte e-posten. Når det er mottatt kan du logge deg inn på MinSide og følge instruksjonene øverst.  Har du problemer med betalingen eller ikke mottatt et brukernavn/passord kan du ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.

 

CISV Norge ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig og vil ikke at noen ikke søker fordi de ikke forstår systemet eller har problemer. Opplever du prosessen som vanskelig eller har tekniske problemer så ikke nøl med å ta kontakt med oss i CISV Norge. Du kan nå oss på telefon på 950 28 296 eller på e-post minside@no.cisv.org. Vi vil prioritere alle henvendelser som gjelder søknadsskjemaet.

Husk at søknadsfristen er kl 23:59, 1. desember, 2012
But a deal to head them off is unlikely to come until at least the lame-duck session order essay writing of congress, which will take place after the november elections.

Publisert 14. november 2012, 12:19 · Kategori: Ukategorisert